• AUDITS

    AUDITS

    Audits in voedselverwerkende bedrijven

     

  • INSPECTIES

    INSPECTIES

    Intake controle van grondstoffen

     

  • Audits

    AUDITS

    Audits bij retailbedrijven

     

  • AUDITS

    AUDITS

    Audits bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • INSPECTIES

    INSPECTIES

    Interne inspecties (temperatuursbeheersing) bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Hygiëne borging in voedselverwerkende bedrijven

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Glaceerbepaling van vis

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Glaceerbepaling van vis

     

  • Intake

    INTAKE CONTROLE

    Intake controle bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • Hygiëne Inspecties

    HYGIËNE INSPECTIES

    Hygiëne inspecties bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Hygiëne borging in voedselverwerkende bedrijven

     

PRIVACYVERKLARING

Wij respecteren de privacy van iedereen die in contact komt met KPI Kwaliteit & Proces Inspecties. Wij zorgen er graag voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming stelt. In deze privacyverklaring wordt beschreven hoe KPI Kwaliteit & Proces Inspecties met persoonsgegevens omgaat.

DOELEINDEN EN GRONDSLAGEN VAN DE GEGEVENSVERWERKING

Je persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en verdiepen van de relatie met KPI Kwaliteit & Proces Inspecties. Hoe ver je relatie met KPI Kwaliteit & Proces Inspecties gaat, bepaal je grotendeels zelf. Als je iets bestelt via de website, dan gebruiken we die gegevens om je het product te sturen en voor de financiële afhandeling. Als je geen prijs (meer) stelt op bepaalde informatie of contact, dan kun je dat altijd aangeven en zullen wij, waar mogelijk, zo snel mogelijk dergelijke verwerkingen van je gegevens stopzetten.

Als je je via de website, of op een andere manier, opgeeft voor een activiteit van KPI Kwaliteit & Proces Inspecties (bijvoorbeeld een bijeenkomst, de nieuwsbrief of een aanvraag voor bepaalde informatie) iets besteld of gebruik maakt van onze diensten, dan kunnen wij je gegevens ook verder gebruiken voor het toezenden van daaraan gerelateerde, relevante informatie, waaronder informatie over producten en diensten van KPI Kwaliteit & Proces Inspecties.

KPI Kwaliteit & Proces Inspecties een gerechtvaardigd belang om diegenen die hun gegevens verstrekt hebben om een dienst te kunnen ontvangen (zoals de nieuwsbrief, een bestelling, bijwonen event, deelname aan een commissie of anderszins), aanvullende informatie te sturen over KPI Kwaliteit & Proces Inspecties zo lang de desbetreffende persoon niet heeft aangegeven daar geen prijs meer op te stellen.

WELKE GEGEVENS WORDEN VERWERKT

Voor elke dienst vragen we je om bepaalde gegevens in te vullen. De velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht. Die gegevens heeft KPI Kwaliteit & Proces Inspecties nodig voor de uitvoering van de dienst. Zo is een geldig emailadres nodig voor het toesturen van de nieuwsbrief, en zijn contact- en factuurgegevens nodig voor het bestellen van een product of dienst. In een aantal gevallen vragen wij aanvullende gegevens over het bedrijf die niet verplicht zijn. Die gegevens worden gebruikt om meer inzicht te krijgen in het soort organisaties die diensten bij KPI Kwaliteit & Proces Inspecties afneemt, zodat wij onze diensten kunnen verbeteren en de doelstellingen van de vereniging beter kunnen invullen.

BEWAARTERMIJNEN

Wanneer iemand zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, bewaart KPI Kwaliteit & Proces Inspecties de persoonsgegevens gedurende de termijn waarin diegene zich niet heeft afgemeld voor de nieuwsbrief. Daarnaast zal KPI Kwaliteit & Proces Inspecties de persoonsgegevens bewaren voor de termijn waarin zij dit relevant acht in het kader van haar dienstverlening. Bovengenoemde termijnen gelden tenzij KPI Kwaliteit & Proces Inspecties op grond van een wettelijke bepaling verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren.

GEBRUIK BESLOTEN GEDEELTE WEBSITE

In sommige gevallen kun je een gebruikersnaam en wachtwoord krijgen om in te loggen op het besloten gedeelte van de website. Als gebruiker ben je zelf verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met de gebruikersnaam en het wachtwoord. Wij gaan er vanuit dat een persoon die zich aanmeldt met een gebruikersnaam en wachtwoord, bevoegd is tot het gebruik daarvan. Wanneer je vermoedt dat het wachtwoord bij onbevoegden bekend is, dien je KPI Kwaliteit & Proces Inspecties hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen zodat er maatregelen genomen kunnen worden.

GEGEVENS OVER GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN COOKIES

Op de site worden bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van je computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deze gegevens worden gebruikt om de website te optimaliseren. Om analyses uit te voeren maken wij gebruik van Google Analytics. Daarbij maken wij gebruik van de privacy-vriendelijke instellingen van Google. Meer informatie over de privacygevolgen hiervan is te vinden op de site van de Autoriteit Persoonsgegevens. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Op de website zijn mogelijk ook links opgenomen naar websites van derden. Hoewel deze website(s) met zorg geselecteerd zijn, draagt KPI Kwaliteit & Proces Inspecties geen verantwoordelijkheid ten aanzien van deze derden en de manier waarop zij met (persoons)gegevens omgaan.

NIEUWSBRIEF

Je kunt je via de website aanmelden voor de algemene nieuwsbrief van KPI Kwaliteit & Proces Inspecties. Hiermee informeren wij geïnteresseerden over ontwikkelingen die relevant zijn voor de sectoren waarin wij opereren. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

UITNODIGINGEN EN OVERIGE MAILINGS

Als je klant bent, deelneemt aan een activiteit van KPI Kwaliteit & Proces Inspecties of als je informatie aanvraagt, zullen we je e-mailadres gebruiken om je op onregelmatige basis te informeren over relevante workshops, dienstverlening, producten, etc. Daarnaast heeft KPI Kwaliteit & Proces Inspecties enkele mailinglists rond specifieke onderwerpen waaraan we je toe kunnen voegen op eigen verzoek, of omdat dit voortkomt uit activiteiten in het kader van je lidmaatschap. Je kunt altijd aangeven geen mailings meer te willen ontvangen door je direct af te melden van een mailinglist of contact met ons op te nemen.

VERSTREKKINGEN AAN DERDEN

KPI Kwaliteit & Proces Inspecties verstrekt geen persoonsgegevens aan derde partijen anders dan op grond van de wet, op jouw verzoek of aan verwerkers die in opdracht van KPI Kwaliteit & Proces Inspecties bepaalde werkzaamheden verrichten (zoals de mailtoolprovider, de CRM-provider, hostingpartij en IT- beheerder).

INFORMATIEVERZOEKEN, INZAGE, CORRECTIE EN RECHT VAN VERZET

Je kunt ons schriftelijk, per email op de hoogte stellen, als je niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij navolgend adres. Als je meer informatie wilt over KPI Kwaliteit & Proces Inspecties, ons privacybeleid, of een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering wilt doen, neem dan contact op via onderstaand adres. Hier kun je ook terecht als je een klacht wilt indienen. Klachten over verwerkingen kunnen ook worden ingediend bij de nationale privacytoezichthouder.

KPI Kwaliteit & Proces Inspecties
Wellerzand 15
8321 PH  Urk
Telefoon: 06-140 115 68
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AANPASSEN PRIVACY STATEMENT

Wij behouden ons het recht voor dit privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. KPI Kwaliteit & Proces Inspecties adviseert je dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. De huidige Privacyverklaring is bijgewerkt op 02-06-2018.