• Intake

    INTAKE CONTROLE

    Intake controle bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • INSPECTIES

    INSPECTIES

    Interne inspecties (temperatuursbeheersing) bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • Hygiëne Inspecties

    HYGIËNE INSPECTIES

    Hygiëne inspecties bij voedselverwerkende bedrijven

     

  • Audits

    AUDITS

    Audits bij retailbedrijven

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Glaceerbepaling van vis

     

  • INSPECTIES

    INSPECTIES

    Intake controle van grondstoffen

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Hygiëne borging in voedselverwerkende bedrijven

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Glaceerbepaling van vis

     

  • Inspecties

    INSPECTIES

    Hygiëne borging in voedselverwerkende bedrijven

     

  • AUDITS

    AUDITS

    Audits in voedselverwerkende bedrijven

     

  • AUDITS

    AUDITS

    Audits bij voedselverwerkende bedrijven

     

Wij bieden uw personeel trainingen op het gebied van HACCP, voedselveiligheid en hygiëne. De mensen in de productieruimtes worden bewust gemaakt van de achtergronden die ten grondslag liggen aan de hygiëne eisen in de praktijk. Naast microbiologie komen er nog onderwerpen aan bod als de invloed van temperatuur en omgeving, het nut van registreren, produceren en schoonmaak. Als een medewerker de juiste kennis en inzicht heeft in deze processen dan heeft een kwaliteitssysteem de meeste kans op succes.

Trainingen

HACCP Training

Onze slogan is: kwaliteit maak je samen.